Skip to Content

Sample wint finale van MNM Start To DJ 2014

Hij is de opvolger van dj’s Freaquency, Snes en Nobels

Sam Pets (21) uit Schelle ofwel Sample is zonet op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2014. Hij won de finale van DJ Stream, Sami Marzouki (17) uit Ronse tijdens een spannende live uitzending vanuit surfclub De Kwinte in Westende. De afgelopen vijf weken ging Thibaut Renard voor de vierde keer al op zoek naar de beste jonge onbekende dj van Vlaanderen. De winnaar van MNM Start To DJ draait de openingsset op de main stage van Summerfestival 2015 en krijgt er een boekingscontract bovenop.

MNM Start To Dj en Poppunt zoeken elke zomer jonge dj’s die met enkele platen een feest in brand steken. Ze spelen van clubby, electro, mashup tot urban en zijn niet vies van een pak stevig hits.

Freaquency, die twee jaar geleden deze wedstrijd won, speelde deze zomer nog op Tomorrowland. 

Winnaar Sample / Sam Pets:

Ik draai een mix van de beste commerciële, urban en trap platen. Kortom, alles wat een feest doet losbarsten. Het absolute hoogtepunt van 2014 is ongetwijfeld het mogen proeven van de festival wereld door een plekje veroverd te hebben op de line-up van Sunrise Festival. Hopelijk volgen er meer zo'n dingen!  

Deze wedstrijd winnen is werkelijk ongelooflijk, ik had er nooit op durven hopen om vandaag te kunnen winnen van zo’n sterke tegenkandidaat. Vanaf nu kan het echt beginnen, laat de feestjes maar komen.

Contacteer ons
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos