Skip to Content

Wim Lybaert laat de lente ontluiken bij De Madammen

De meeste mensen zijn volop aan het uitkijken naar de lente, niet het minst De Madammen van Radio 2 en Wim Lybaert. Vanaf midden maart kijkt Lybaert in het populaire Radio 2-programma een lente lang vol bewondering naar de ontwakende natuur rondom zijn moestuin. En de lente, dat is voor Wim vooral verlokking en verleiding.

“De lente is het boeiendste seizoen van het jaar, alles komt dan weer tot leven”, haalt Wim Lybaert nu al z’n hart op. “Voor mijn rubriek bij De Madammen ga ik tijdens de lente in en rond mijn moestuin bekijken hoe de drang om te leven de kop weer opsteekt: het baltsgedrag van de vogel, de kamikazetocht van de egel, de rond stuivende hommel... Ik kan er gefascineerd naar blijven kijken. En die verwondering voor de lentekriebels wil op de luisteraars overbrengen.”

De concrete startdatum van Wims rubriek in De Madammen wordt later bekendgemaakt. 

Wim heeft verder ook nog plannen voor een rubriek in 1000 Zonnen, het zomermagazine van Eén. Daarover later meer.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos