Skip to Content
Watskeburt? Radio 1 lanceert nieuwe actuaquiz

Watskeburt? Radio 1 lanceert nieuwe actuaquiz

Hoe heet de voortvluchtige verdachte van de aanslagen in Parijs? Welke Rode Duivel start morgen als spits tegen Spanje? Wat onthouden we echt van het overaanbod aan nieuws? Om de actualiteitskennis van zijn luisteraars op een ludieke manier te testen, lanceert Radio 1 Watskeburt. Een gloednieuwe interactieve quiz die iedereen vanaf vandaag online kan spelen en vanaf maandag 23 november kan beleven op Radio 1.

Vanaf vandaag kan je op de Radio 1-site dagelijks de Watskeburt-quiz spelen, met vragen over de brede actualiteit. Gedurende honderd seconden krijg je tien vragen over de recente actualiteit. Meteen krijg je je score die je ook kan delen op Facebook en Twitter. 

Daarnaast is Watskeburt vanaf 23 november ook een radioquiz, elke werkdag van 19 tot 20 uur. Vier weken lang ontvangt quizmaster Korneel De Clercq een BV en een team van vier collega’s of (hobby)vrienden. Vier ronden lang bekampen ze elkaar met hun actualiteitskennis. Op vrijdag 18 december neemt de sterkste BV het op tegen het sterkste team, voor de nu al gegeerde Watskeburt-trofee 2015.

OPROEP (voor publicatie)
Heb jij zin om samen met je collega’s of hobbyvrienden het op te nemen tegen een BV? Stuur dan zo snel mogelijk jullie contactgegevens en motivatie door naar watskeburt@radio1.be. 

Watskeburt: vanaf 16.11 op radio1.be en vanaf 23.11 elke werkdag van 19 tot 20 uur op Radio 1 

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos