Skip to Content
VIDEO | Music for life 2014: Radio 2 en Vlaamse artiesten zingen voor Kinderarmoedefonds

VIDEO | Music for life 2014: Radio 2 en Vlaamse artiesten zingen voor Kinderarmoedefonds

De grootste familie zingt "Mag ik dan bij jou?"

Ook Radio 2 steunt Music for life en brengt tijdens de kerstperiode kinderarmoede onder de aandacht. De presentatoren van "de grootste familie van Vlaanderen" hebben daarom samen met bevriende Vlaamse muzikanten een cover ingezongen van het nummer "Mag ik dan bij jou?" van de Nederlandse artieste Claudia de Breij.

Radio 2 zamelt tijdens Music for life ook geld in voor Kinderarmoedefonds. Hoe ze dat precies zullen doen, maakt de radiozender op 11 december bekend.

Bekijk hieronder de videoclip.

Deze Radio 2-presentatoren zingen onder meer mee: Anja Daems, Catherine Vandoorne, Britt Van Marsenille, Peter Verhulst, Sven Pichal, Caren Meynen, Christel Van Dyck en Iris Van Hoof.

Deze Vlaamse artiesten zijn van de partij: Bart Peeters, Barbara Dex, Isabelle A, Free Souffriau, Sike Mastboom, Jasper van Bandits, Liliane Saint-Pierre, Günther Neefs, Udo, Gene Thomas, Kristel Verbeke, Bart Kaëll, Lisa Del Bo, Jean Bosco Safari, Belle Perez, Christoff en Miguel Wiels.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos