Skip to Content
VIDEO | MNM-dj's tonen hun lichaam zonder schaamte

VIDEO | MNM-dj's tonen hun lichaam zonder schaamte

Generation M op maandag 12 oktober over schaamte over je lichaam

Op maandag 12 oktober staat het MNM-programma Generation M in het teken van schaamte over je uiterlijk, iets waar veel jongeren in meer of mindere mate last van hebben. Dj Karolien Debecker is terug van weggeweest en gaat samen met de MNM’ers op zoek naar een manier om om te gaan met schaamte. De MNM-dj's schamen zich alvast niet over hun lichaam en geven zicht bloot in onderstaand filmpje.

Door een beenbreuk was MNM-dj Karolien Debecker even niet te horen op MNM. Vanaf maandag 12 oktober vliegt ze er weer helemaal in met een uitzending van haar laatavondprogramma Generation M over schaamte over je uiterlijk. 

Karolien gaat samen met de MNM’ers op zoek naar hoe je kunt omgaan met schaamte. Ook mental coach Lieve Bullens zit erbij. Zij begeleidt dagelijks mensen die drempels over moeten, en een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

MNM-dj's geven zich bloot

Naar aanleiding van de uitzending besloot Debecker alvast om zich niet te schamen voor haar lichaam. Om haar been te laten genezen van een breuk kan de MNM-dj een tijdje haar beenprothese niet dragen. Dat toont ze in onderstaand filmpje.

"Ik vraag veel openheid van mijn luisteraars, dus me nu gaan verstoppen onder een dekentje zou flauw zijn. Ik laat meteen zien hoe de vork aan de steel zit, dan ben ik er ineens vanaf. Weg met die schaamte, dit ben ik."

MNM-dj Karolien Debecker

Naast Debecker zelf geven ook een aantal andere MNM-dj's zich bloot in onderstaand filmpje. 

"In je tienerjaren schaam je je vaak pletter over je lichaam, je gaat het liefst op in de eenheidsworst. Met dit filmpje willen we aantonen dat Beyoncé liegt: niemand rolt perfect uit bed. Ikzelf moet vandaag ook mijn schaamte achterwege laten en durven afwijken. En geloof me, het kan bevrijdend zijn om je te laten zien zoals je bent."

MNM-dj Karolien Debecker

Over Generation M

Generation M is een interactief jongerenprogramma.  Luisteraars krijgen de kans om alles waar ze wakker van liggen of over dagdromen in de groep te gooien. Deze show vormt het kloppend hart van wat er leeft in de jonge doelgroep van MNM.

Generation M: van maandag tot en met woensdag van 21 uur tot middernacht met Karolien Debecker

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos