Veel livemuziek op eerste Vlaamse Ultratop 50 vanop locatie

R2014_A0001_118799.jpg

Dit najaar presenteert Christoff elke zondagmiddag twee uur lang "De Vlaamse Ultratop 50" op Radio 2. De zender trekt er ook maandelijks op uit om het programma vanop locatie uit te zenden. En daarbij hoort uiteraard veel livemuziek.Op zondag 5 oktober gaat het programma voor de eerste keer op verplaatsing en zijn er optredens van Gunther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Karree Konfituur, Gene Thomas, Lisa del Bo, Frimout, Danny Fabry en Christoff zelf.

Over De Vlaamse Ultratop 50

Radio 2 zet op zondagmiddag in op Vlaams-Nederlandstalige muziek. Zo breidde het programma "De Vlaamse Ultratop 10" in september uit naar "De Vlaamse Ultratop 50", een programma van twee uur in plaats van een half uur. De bekende Vlaams-populaire zanger Christoff selecteert elke zondagmiddag van 16 tot 18 uur dertig nummers uit de Vlaamse Ultratop 50.

Bovendien wil Radio 2 het programma vanaf dit najaar minstens een keer per maand uitzenden vanop locatie om de band met het publiek en de fans van Vlaamse muziek te versterken. De eerste uitzending vanop locatie vindt plaats op zondag 5 oktober in Ring Shopping Kortrijk Noord in Kuurne (Kortrijk).

De Vlaamse Ultratop 50, elke zondag van 16 tot 18 uur op Radio 2 met Christoff

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator Radio 2, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be