Skip to Content
Veel livemuziek op eerste Vlaamse Ultratop 50 vanop locatie

Veel livemuziek op eerste Vlaamse Ultratop 50 vanop locatie

Dit najaar presenteert Christoff elke zondagmiddag twee uur lang "De Vlaamse Ultratop 50" op Radio 2. De zender trekt er ook maandelijks op uit om het programma vanop locatie uit te zenden. En daarbij hoort uiteraard veel livemuziek.Op zondag 5 oktober gaat het programma voor de eerste keer op verplaatsing en zijn er optredens van Gunther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Karree Konfituur, Gene Thomas, Lisa del Bo, Frimout, Danny Fabry en Christoff zelf.

Over De Vlaamse Ultratop 50

Radio 2 zet op zondagmiddag in op Vlaams-Nederlandstalige muziek. Zo breidde het programma "De Vlaamse Ultratop 10" in september uit naar "De Vlaamse Ultratop 50", een programma van twee uur in plaats van een half uur. De bekende Vlaams-populaire zanger Christoff selecteert elke zondagmiddag van 16 tot 18 uur dertig nummers uit de Vlaamse Ultratop 50.

Bovendien wil Radio 2 het programma vanaf dit najaar minstens een keer per maand uitzenden vanop locatie om de band met het publiek en de fans van Vlaamse muziek te versterken. De eerste uitzending vanop locatie vindt plaats op zondag 5 oktober in Ring Shopping Kortrijk Noord in Kuurne (Kortrijk).

De Vlaamse Ultratop 50, elke zondag van 16 tot 18 uur op Radio 2 met Christoff

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos