Skip to Content
Marathonradio dit jaar met drie presentatoren

Marathonradio dit jaar met drie presentatoren

van 5 tot 22 juni op MNM

Van 5 tot en met 22 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Meer dan 17 dagen aan een stuk presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire, Tom De Cock en - nieuw dit jaar - Eva Daeleman een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken.

Op vrijdag 5 juni om 8 uur 's morgens beginnen ze eraan. Peter, Eva en Tom wisselen mekaar elke twaalf uur af. Meer dan 17 dagen aan een stuk. De leerlingen van COOVI uit Anderlecht zorgen voor gezonde maaltijden voor de presentatoren.

Net zoals vorig jaar zetten MNM en Teleblok tijdens Marathonradio blokpunten op in heel Vlaanderen. Daar kunnen studenten terecht om samen te studeren en zijn er sportieve en muzikale activiteiten voor tijdens de pauzes.

Marathonradio is ondertussen al aan de vierde editie toe. In al die jaren is "een Barackske doen" een begrip geworden onder de MNM-luisteraars. Wie niet weet wat "een Barackske doen" inhoudt, bekijkt best even onderstaand filmpje. Dit jaar gaat MNM op zoek naar een nieuwe stem voor "Yes we can!". Wie in de voetsporen van Barack Obama wil treden, kan zijn of haar versie van "Yes we can!" doorsturen naar MNM via Instagram door #marathonradio te gebruiken.

Marathonradio: van 5 tot en met 22 juni op MNM. Met Peter Van de Veire, Eva Daeleman en Tom De Cock

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos