Skip to Content

Tennisclub Borgerweert uit Antwerpen wint Sportclubquiz Studio Brussel

Minister van Sport Philippe Muyters quizmaster

Tennisclub Borgerweert uit Antwerpen is de "Studio Brussel Sportclub 2014". De vereniging won vandaag de finale van De sportclubquiz. Die bestond uit twee delen: een ochtendsessie met een VRT-torenrun en een quiz. Kersvers minister van Sport Philippe Muyters was quizmaster met dienst.

Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck: “Sporten is belangrijk en de vele sportclubs in Vlaanderen hebben een niet te onderschatten rol te vervullen om jongeren daarin te motiveren en te begeleiden. Met De sportclubquiz wil Studio Brussel sportclubs op zijn manier onder de aandacht brengen.” 

Dit jaar organiseerde Studio Brussel voor de tweede keer De sportclubquiz. Begin september begonnen twintig Vlaamse sportclubs eraan. Vijftien verenigingen vielen sindsdien af. Vandaag streden de vijf overblijvende clubs - een club per provincie - voor de titel van "Studio Brussel Sportclub 2014" en een geldprijs van vijfduizend euro.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos