Skip to Content

Studio Brussel-luisteraars bekronen superfan Stijn Umans met Gouden Sjaal

De luisteraars van Studio Brussel hebben Stijn Umans, superfan van Racing Genk, uitgeroepen tot de beste supporter van het land. Hij kreeg de Gouden Sjaal vanmorgen overhandigd uit de handen van Racing Genk-middenvelder Thomas Buffel en assisent-trainer Pierre Denier. Studio Brussel reikt de Gouden Sjaal al voor de derde keer uit aan de hevigste supporter van onze nationale voetbalcompetitie.

Om te bepalen wie de Gouden Sjaal verdient, kunnen de luisteraars van Studio Brussel vrienden nomineren die volgens hen de hevigste supporters zijn van een Belgische voetbalclub. Dit jaar kwamen er zoveel nominaties binnen voor de terminaal zieke Stijn Umans, dat Studio Brussel besloot om hem te eren met de Gouden Sjaal 2015.

Stijn Umans staat sinds het Eén-programma "Iedereen duivel" bekend als de grootste fan van de Rode Duivels. Maar daarnaast is Umans, die lijdt aan een agressieve vorm van botkanker, ook een hevige supporter van de eersteklasser Racing Genk. 

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos