Skip to Content

Studio Brussel: "Goede muziek is een mensenrecht"

Slechts een week om te stemmen op "De Tijdloze" van Studio Brussel

Op 31 december, de laatste dag van het jaar, is er naar goede gewoonte "De Tijdloze" op Studio Brussel. Stemmen voor die lijst kan maar één week en wel vanaf vrijdag 21 november om 18 uur tot en met vrijdag 28 november om 18 uur. En daarom draait Studio Brussel volgende week alleen maar tijdloze muziek. "Want goede muziek is een mensenrecht", aldus de muziekzender. En dus lanceerde de radiozender onderstaande opvallende video om dat in de kijker te zetten. 

Tijdens de week van 24 november zullen Steven Lemmens en Roos Van Acker, al jarenlang het presentatieduo van "De Tijdloze" uitrukken als reporters om stemmen te verzamelen in Vlaanderen, Ze brengen elke dag live verslag uit tussen 15 en 18 uur vanuit een andere Vlaamse provincie.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos