Studio Brussel geeft startschot Music for life 2014

De week voor Kerstmis is opnieuw "De Warmste Week" van het jaar

MFL_persheader_2.jpg

Vanmorgen heeft Studio Brussel het startschot gegeven voor een nieuwe editie van zijn jaarlijkse solidariteitsactie Music for life. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel. Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, maakt Studio Brussel er samen met de luisteraars opnieuw "De Warmste Week" van, vanuit Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom

Na de geslaagde editie van Music for life 2013 kiest Studio Brussel er voor om verder te bouwen op hetzelfde concept: luisteraars doen acties voor een zelfgekozen goed doel. Vorig jaar organiseerden de Vlamingen meer dan achttienhonderd acties voor meer dan zevenhonderd goede doelen. Presentator Sam De Bruyn bezocht een aantal vzw's om te zien wat zij gedaan hebben met het geld dat ze kregen van de Music for life-acties van vorig jaar. Het verslag zie je in onderstaande filmpjes.

Een actie registreren voor Music for life 2014 kan vanaf vandaag via musicforlife.be. Ook dit jaar kiezen de Vlamingen zelf voor welk goed doel ze geld willen inzamelen. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt.

De Warmste Week

Het orgelpunt van Music for life 2014 is "De Warmste Week", van 18 tot en met 24 december op Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

"De week voor Kerstmis is normaal gezien een van de koudste van het jaar, maar net als vorig jaar brengen we dan al onze luisteraars samen rond de vele goede doelen die in Vlaanderen actief zijn. Zo maken we er met z'n allen de warmste week van het jaar van."
Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen

Meer details over de concrete invulling van Music for life 2014 maakt de radiozender bekend op maandag 1 december.

musicforlife.behttp://www.musicforlife.be

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator Studio Brussel

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be