DJ Sample en DJ Stream naar de finale van MNM Start To DJ

Vrijdag finale in surfclub De Kwinte en live op MNM

Maandag 4 augustus 2014 — Op vrijdag 8 augustus vindt de ontknoping plaats van de coolste DJ-battle van deze zomer. Vanaf 18 uur kan je de finale van MNM Start To DJ volgen. Daarna volgt er nog een strandfeest aan surfclub De Kwinte in Westende, met achter de draaitafels de winnaar van dit jaar, Lady S, Sness, Masai!, Raoul Lambert en Dimaro.

De finalisten

DJ Stream / Sami Marzouki

Sami, 17 jaar oud, komt uit Ronse. Hij draait al een goed jaar en heeft zijn dj-kunsten al enkele keren kunnen bewijzen bij MNM (UrbaNice). Hij houdt zich niet echt vast aan één genre, maar draait wat het publiek wil. Dat komt meestal neer op urban en house.

DJ Sample / Sam Pets

Sam Pets is 21 jaar oud en komt uit Schelle, Antwerpen. Hij draait vanaf zijn veertiende een mix van de beste commerciële, urban en trap platen. Zijn absolute hoogtepunt van 2014: een plek in de line-up van het Sunrise Festival.

De prijs

De winnaar van MNM Start To DJ draait de openingsset op het hoofdpodium van het Summerfestival 2015 in Antwerpen én krijgt er een boekingscontract bovenop.

Een overwinning in MNM Start To DJ kan een stevig duwtje in de rug zijn voor beginnende dj's. Dat bewees Freaquency, de winnaar van 2012, die onlangs voor het eerst op Tommorowland draaide.

Over MNM Start To DJ

MNM Start to Dj gaat elk jaar samen met Poppunt op zoek naar jonge dj’s die met enkele platen een feest in brand steken.

Finale MNM Start To DJ: op vrijdag 8 augustus om 18 uur live op MNM en in surfclub De Kwinte in Westende.

DJ Stream
DJ Sample