Skip to Content

Radio 2 zendt uit vanuit (rijdende) tram in Antwerpen

Op woensdag 25 maart viert Radio 2 Antwerpen de veertigste verjaardag van de premetro in Antwerpen door een hele ochtend vanuit een tram radio te maken. Tussen 6 en half 8 's morgens mag iedereen opstappen, daarna vertrekt de tram en zendt Radio 2 al rijdend uit. Een technisch huzarenstukje dat nog nooit eerder in Vlaanderen gedaan is.

Een heleboel fijne gasten vieren mee en stappen op tijdens de uitzending. Zo zal acteur Lucas Van den Eynde een muzikale ode brengen aan de tram met een lied van Wannes Van de Velde: "Achter het raam van de tram". Ook actrice Tiny Bertels rijdt mee. De studenten van Sint Lucas maken tijdens de uitzending portretten van presentatrice Els Broekmans en de andere passagiers. 

MEERIJDEN

Wilt u graag meerijden met de Radio 2-tram op woensdag 25 maart? U vindt de tram op het tramspoor ter hoogte van de Blancefloerlaan 179, 2050 Antwerpen (Linkeroever). Opstappen kan tussen 6 en half 8 's morgens.

 

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos