Radio 2 Limburg live vanop Winterland voor vzw Een Hart Voor Limburg

Radio 2 Limburg live vanop Winterland voor vzw Een Hart Voor Limburg

Met optredens van o.a. 2 Fabiola feat. Loredana en Dana Winner

Maandag 7 december 2015 — Radio 2 Limburg-presentatoren Daan Masset en Eva Droogmans zenden in het kader van de Warmste Week van Music for Life vier dagen lang uit vanop Winterland in Hasselt. Niet alleen om fijne radioprogramma’s te maken, maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel.

Normaal opent Winterland pas om 10 uur de deuren. Maar van maandag 21 tot en met donderdag 24 december is iedereen al welkom vanaf 6 uur 's morgens om de uitzending van Radio 2 Limburg bij te wonen. Met verschillende bekende en spraakmakende gasten kijken Daan en Eva terug op het voorbije jaar en blikken ze al even vooruit naar 2016. In elk programma is er ook een optreden van een bekende artiest. Na het optreden zal de artiest rondkomen met een hoed, om zo geld in te zamelen voor de vzw Een Hart Voor Limburg. 

Deze artiesten zullen optreden tijdens de Warmste Week van Radio 2 Limburg: Dana Winner, Buurman, Maarten Cox, Frimout, Glenn Claes, Laura Aussems en 2 Fabiola feat. Loredana.

De Warmste Week van Radio 2 Limburg: van maandag 21 t.e.m. donderdag 24 december met Daan Masset (6-8 uur) en Eva Droogmans (12-13 uur) vanop Winterland in Hasselt. 

Daan Masset, de kerstman en Eva Droogmans (c) VRT/Radio 2 Limburg

Contacteer ons

Pieter Van Eyndhoven

Persverantwoordelijke Music for Life

VRT