Radio 2 Limburg live vanop Winterland voor vzw Een Hart Voor Limburg

Met optredens van o.a. 2 Fabiola feat. Loredana en Dana Winner

radio-2-Header.png

Radio 2 Limburg-presentatoren Daan Masset en Eva Droogmans zenden in het kader van de Warmste Week van Music for Life vier dagen lang uit vanop Winterland in Hasselt. Niet alleen om fijne radioprogramma’s te maken, maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel.

Normaal opent Winterland pas om 10 uur de deuren. Maar van maandag 21 tot en met donderdag 24 december is iedereen al welkom vanaf 6 uur 's morgens om de uitzending van Radio 2 Limburg bij te wonen. Met verschillende bekende en spraakmakende gasten kijken Daan en Eva terug op het voorbije jaar en blikken ze al even vooruit naar 2016. In elk programma is er ook een optreden van een bekende artiest. Na het optreden zal de artiest rondkomen met een hoed, om zo geld in te zamelen voor de vzw Een Hart Voor Limburg. 

Deze artiesten zullen optreden tijdens de Warmste Week van Radio 2 Limburg: Dana Winner, Buurman, Maarten Cox, Frimout, Glenn Claes, Laura Aussems en 2 Fabiola feat. Loredana.

De Warmste Week van Radio 2 Limburg: van maandag 21 t.e.m. donderdag 24 december met Daan Masset (6-8 uur) en Eva Droogmans (12-13 uur) vanop Winterland in Hasselt. 

Pieter Van Eyndhoven

Persverantwoordelijke Music for Life, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be