Skip to Content
Peter Van de Veire en Tom De Cock trappen als eerste nieuwe radioseizoen op gang

Peter Van de Veire en Tom De Cock trappen als eerste nieuwe radioseizoen op gang

De meeste radionetten gaan op 31 augustus van start met hun najaarsschema's. Behalve MNM... Al op 24 augustus, een week voor de rest, zijn De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow en Planeet De Cock terug op post.

Niet veel veranderingen in het programmaschema van MNM dit najaar.

"Onze vaste waarden komen allemaal terug: Eva Daeleman, Ann Reymen, Karolien Debecker... Ze zijn allemaal terug op post vanaf 31 augustus. Peter Van de Veire en Julie Van den Steen beginnen er zelfs een weekje vroeger aan. Hen hoor je terug vanaf maandag 24 augustus. En ook Tom De Cock is met zijn Planeet De Cock vanaf maandag terug op antenne."

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke

Het najaar op MNM

MNM heeft een sterke traditie om in te zetten op thema's die de jonge luisteraars van het net bezighouden. Dat is dit najaar niet anders. Zo zet de zender in september in op ondernemerschap bij jongeren met een pop-up store tijdens de Dag van de luisteraar. In oktober is MNM opnieuw partner van "De week van het bos" en zijn er opnieuw Verkeersweken.

De vele jonge luisteraars van MNM krijgen vanaf eind augustus een digitale verrassing met online platformen rond MNM en Generation M. “Hiermee willen we het groepsgevoel en het engagement vanuit de radio naar online trekken en omgekeerd. Het doet ons plezier om elke dag weer het beste van onszelf te geven voor onze trouwe fans.” Zegt Rino Ver Eecke, nethoofd MNM.

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow: vanaf 24 augustus van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 9 uur, met Peter Van de Veire en Julie Van den Steen
Planeet De Cock: vanaf 24 augustus van maandag tot en met donderdag van 16 tot 19 uur, met Tom De Cock

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos