Peter Van de Veire en Eva Daeleman op zoek naar echte liefde en vriendschap

"De Langste Liefde", vanaf dinsdag 10 februari om 8 uur, minstens 85 uur lang op MNM

VALENTIJN2.jpg

Naar aanleiding van Valentijn op zaterdag 14 februari vieren Peter Van de Veire en Eva Daeleman de liefde en de vriendschap. Vanaf dinsdag 10 februari om 8 uur presenteren de radio-dj's, zelf "best friends forever", minstens 85 uur aan een stuk "De Langste Liefde" op MNM. Peter en Eva zullen de hele tijd als duo presenteren en alles samen doen.

MNM wil in de aanloop naar Valentijn niet enkel dolverliefde koppels in de kijker zetten, maar ook mensen die hun liefde voor hun (groot)ouders, kinderen, huisdier, beste vriend(in) willen uitroepen op nationale radio. Vier dagen lang lang zal liefde en vriendschap centraal staan op MNM.

Alles voor de liefde

Peter Van de Veire en Eva Daeleman kruipen samen in de studio en maken vier dagen lang, 24 op 24 uur, radio. Tijdens die periode doen ze alles als duo: alle platen samen aan- en afkondigen, samen eten, samen naar het toilet gaan, samen douchen... De leerlingen van hotelschool COOVI uit Anderlecht beloofden alvast om voor Peter en Eva te koken.

"Eva en ik doen alles samen: samen op zoek naar echte liefde en vriendschap, samen achter de micro en ja … samen een grote boodschap doen. Een ultieme test voor onze 'Ever Lasting Vriendschap'."
Peter Van de Veire

“Alles samen doen. Daar kijk ik nu al naar uit. Peter misschien iets minder. (lacht) Mijn grootste angst is onophoudelijk beginnen huilen, diarree en wallen tot op mijn knieën. Maar ach, voor de liefde doe ik alles”. 
Eva Daeleman     

Als Peter en Eva er in slagen meer dan 85 uur aan een stuk samen radio te maken, verbreken ze het officiële wereldrecord voor de langste radiomarathon met duopresentatie, ook wel het Guinness World Record voor "Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team".

 

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator MNM, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be