Skip to Content
Novastar sluit BEL10 af

Novastar sluit BEL10 af

Extra concert op vrijdag 26 juni tussen 17 en 18 uur

Nadat eerder Gabriel Rios werd toegevoegd aan de muzikale affiche van BEL10, heeft nu ook Novastar bevestigd voor een (gratis) verrassingsconcert aan het Radio 1-Café op de Kunstberg in hartje Brussel. Joost Zweegers zal op vrijdag 26 juni tussen 17 en 18 uur mee zorgen voor het slotakkoord van twee onvergetelijke Radio 1-weken. 

BEL10 heeft deze week op muzikaal gebied nog heel wat in petto. Dagelijks rond 13 uur zijn er openlucht-lunchconcerten: op woensdag 24 juni van Bony King, op donderdag 25 juni van The Scabs en op vrijdag 26 juni van Buurman. Daarnaast zijn er nog extra concerten in de loop van de namiddag van Gabriel Rios (donderdag 25 juni tussen ) en van Novastar (vrijdag 26 juni tussen 17 en 18 uur).

Over BEL10

Nog tot en met rijdag 26 juni kampeert Radio 1 op de Kunstberg in Brussel om er vanuit het Radio 1-Café elke werkdag van 6 tot 19 uur BEL10 te maken. Elke dag staat een ander thema centraal, waarover luisteraars samen met de bevoegde ministers, politici en experten komen debatteren. Elke dag werkt ook een groep van tien luisteraars concrete beleidsvoorstellen uit voor de samenleving van morgen. Thema's die deze week nog aan bod komen zijn zorg, geld en ondernemen.

                                                                                                                     

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos