Nog één keer "Titaantjes" met Pat Donnez

Op woensdag 11 november van 17 tot 19 uur op Klara

Header_Klara_Psd_910x250_generiek.jpg

Op woensdag 11 november presenteert radiomaker Pat Donnez nog een keer "Titaantjes". Op Klara deze keer. In de eenmalige aflevering staat het boek "Titaantjes" van Nescio, waarop het legendarische Radio 1-programma gebaseerd was, centraal. Dat boek kwam dit jaar precies honderd jaar geleden uit. 

Vele mensen zullen "Titaantjes" associëren met het gelijknamige spraakmakende radioprogramma van Pat Donnez dat van 2001 tot en met 2007 op Radio 1 liep. In het programma interviewde de radiomaker elke week een titaantje over haar of zijn leven en werk. Ze stonden vaak stil bij de jeugd, de doorbraak, de crisis, de liefde en het geld. Het achterliggende idee was elke aflevering weer: hoe is het nu en hoe had het kunnen zijn? Nogal wat luisteraars keken uit naar de laatste vraag: "Hoeveel verdient u?"

Het programma, de wekelijks terugkerende thema’s en de toon waren voor een deel geïnspireerd door "Titaantjes", het boek van Nescio. Dat boek werd precies honderd jaar geleden gepubliceerd.

Bij wijze van hommage brengt Pat Donnez het boek "Titaantjes" nog eenmaal tot leven in een radiodocumentaire die op woensdag 11 november op Klara wordt uitgezonden.

Pat stapt het boek in, samen met twee Titaantjesverslaafden: de Nederlandse auteurs A.L. Snijders en Tommy Wieringa.

Titaantjes, met Pat Donnez: op woensdag 11 november van 17 tot 19 uur op Klara

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator Klara, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be