Skip to Content
Nog één keer "Titaantjes" met Pat Donnez

Nog één keer "Titaantjes" met Pat Donnez

Op woensdag 11 november van 17 tot 19 uur op Klara

Op woensdag 11 november presenteert radiomaker Pat Donnez nog een keer "Titaantjes". Op Klara deze keer. In de eenmalige aflevering staat het boek "Titaantjes" van Nescio, waarop het legendarische Radio 1-programma gebaseerd was, centraal. Dat boek kwam dit jaar precies honderd jaar geleden uit. 

Vele mensen zullen "Titaantjes" associëren met het gelijknamige spraakmakende radioprogramma van Pat Donnez dat van 2001 tot en met 2007 op Radio 1 liep. In het programma interviewde de radiomaker elke week een titaantje over haar of zijn leven en werk. Ze stonden vaak stil bij de jeugd, de doorbraak, de crisis, de liefde en het geld. Het achterliggende idee was elke aflevering weer: hoe is het nu en hoe had het kunnen zijn? Nogal wat luisteraars keken uit naar de laatste vraag: "Hoeveel verdient u?"

Het programma, de wekelijks terugkerende thema’s en de toon waren voor een deel geïnspireerd door "Titaantjes", het boek van Nescio. Dat boek werd precies honderd jaar geleden gepubliceerd.

Bij wijze van hommage brengt Pat Donnez het boek "Titaantjes" nog eenmaal tot leven in een radiodocumentaire die op woensdag 11 november op Klara wordt uitgezonden.

Pat stapt het boek in, samen met twee Titaantjesverslaafden: de Nederlandse auteurs A.L. Snijders en Tommy Wieringa.

Titaantjes, met Pat Donnez: op woensdag 11 november van 17 tot 19 uur op Klara

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Klara, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Klara, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos