Skip to Content

Nog 1 keer 'Hallo Hautekiet': Radio 1 en Studio Brussel slaan de handen in elkaar

Speciale uitzending te beluisteren op beide netten in de nacht van vrijdag op zaterdag

Op sociale media verspreidde het nieuws zich al als een lopend vuurtje, aangestoken door Goedele Wachters, en het is nu ook officieel: Jan Hautekiet presenteert nog een keer Hallo Hautekiet. Geen nostalgisch trip maar een uitzending in de open geest van het legendarische programma. Dit doet Jan in de nacht van vrijdag op zaterdag, nadat de Hautekiet trapt het af-tour haar eindhalte op de VRT heeft bereikt. Jan Hautekiet neemt Radio 1 over vanaf 22u, Studio Brussel volgt vanaf middernacht en samen gaan ze door tot zaterdagmorgen 7u. Het wordt echt vrije radio, Jan Hautekiet zelf benadrukt dat alles open ligt:

"Hallo Hautekiet wordt jazz op de radio: partituren weg, en jammen maar. Vrije radio in de strikte zin van het woord. Free speech, interactie langs alle kanalen die uiteindelijk via de telefoon de lucht ingaat. Om 22.00 wordt de radiojam geopend. Waar we landen om 7  uur? Wie zal dat weten? We gaan langs onverkende paden, zoveel is duidelijk. Geen onvoltooid verleden, maar een maakbare toekomst."

De luisteraars kunnen Hallo Hautekiet vrijdagnacht contacteren via:

  • 078/785.680
  • De Radio1-app
  • en op Twitter via @Hautekiet en/of de hashtag #HalloHautekiet

Hallo Hautekiet, vrijdag 8 juni vanaf 22u00 op Radio 1 en vanaf 0u00 op Studio Brussel

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos