Skip to Content
Nieuw jong talent en verfrissing in najaarsschema MNM

Nieuw jong talent en verfrissing in najaarsschema MNM

Vanmorgen heeft MNM tijdens een live-uitzending vanop de luchthaven in Zaventem zijn opgefriste najaarsschema en vernieuwde crew voorgesteld. Ook dit najaar brengt de zender naast de herkenbare programma's en dj's vele nieuwe, jonge radiotalenten in stelling.

Zondagavond stelde Julie Van den Steen zich in Hotel M op Eén al voor als de gloednieuwe "ochtendprinses" van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Vandaag was haar vuurdoop en meteen ging de ochtendshow al live vanop locatie. Vanuit de vertrekhal van Brussels Airport nam MNM een vliegende start en stelde zijn najaarsschema voor.

Nieuw jong talent

Daarin vallen vooral de nieuwe namen op. Zo presenteert Dorianne Aussems elke vrijdagmiddag van 16 tot 19 uur de nieuwe muzieklijst Click-Like 40, samengesteld op basis van de muziek die het populairst is bij jongeren op sociale media. Daarnaast presenteert Dorianne elke zaterdag- en zondagmiddag van 16 tot 19 uur MNM Weekend. Ook Aster Nzeyimana is nieuw bij MNM. Hij presenteert dit najaar elke zaterdagochtend van 7 tot 9.30 uur MNM Weekend. Zowel Aster als Dorianne werden ontdekt tijdens het Rock 'n Roll Radio Highschool-project.

Verder is ook Wouter Van den Breen nieuw bij MNM. Hij presenteert elke vrijdag van 19 tot 21 uur de MNM Dance 50.

Zowel Julie als Dorianne werden ontdekt tijdens Rock 'n Roll Radio Highschool, het scholenproject van MNM om nieuwe radiotalenten extra professionele kansen te geven. 

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke: "Jaarlijks geven we veel jonge radio-dj's de kans om zich tijdens de zomermaanden te bewijzen en toffe radio te maken. Dat we een aantal van die jongeren ook in het nieuwe radioseizoen in ons basisschema kunnen inzetten, is fantastisch"

Nieuw elke weekdag, ten slotte, is My Big Hits (19-20 uur), een uur non-stop muziek waarbij de luisteraars zelf de playlist samenstellen.

Vertrouwde programma's en stemmen

Behalve veel nieuwe dj's horen de MNM-luisteraars dit najaar ook veel vertrouwde stemmen terug, zij het niet altijd op hetzelfde uur. Zo presenteert Astrid Demeure dit najaar Sing Your Song. Bart De Raes verhuist dan weer naar de namiddag (13-16 uur). Eva Daeleman (10-12 uur), Tom De Cock (Planeet De Cock, 16-19 uur) en Thibaut Renard (Big Hits, 20-22 uur) blijven op post. 

Ook Karolien Debecker blijft van de partij. In haar laatavondprogramma Generation M staat ook dit seizoen interactie met de luisteraar centraal. Van maandag tot en met woensdag van 22 tot 24 uur maakt Debecker samen met haar luisteraars moeilijke maatschappelijke thema's bespreekbaar. Op donderdagavond maken Brahim, Lady S (Sahera Chadouli) en Astrid Demeure wekelijks UrbaNice, het radioplatform voor de urban leefwereld in Vlaanderen.

Rino Ver Eecke: "Voor MNM is hitradio geen doel op zich maar een middel om jong en divers Vlaanderen te bereiken en te inspireren. Via leuke acties werken we samen met onze luisteraars thema's uit die relevant zijn in de leefwereld van onze jonge luisteraars."

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos