Monschau for Life: Radio 1 zamelt geld in voor Make-A-Wish

Op vrijdag 19 december van 13 tot 16 uur op Radio 1

Donderdag 18 december 2014 — Vanmorgen om 8 uur is de Warmste Week van Music for Life van start gegaan. Nog tot kerstavond leven Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo zeven dagen aan een stuk in de kou en draaien ze plaatjes van mensen die een actie hebben georganiseerd voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt.

Ook Radio 1 doet mee. Op vrijdag 19 december zamelt de radiozender in het programma Monschau (13-16 uur) geld in voor Make-A-Wish Belgium Vlaanderen. Luisteraars kunnen vrijdag hun verzoekplaat sms'en naar 4342. Een sms kost 1 euro en gaat integraal naar Make-A-Wish Belgium Vlaanderen. De vereniging gebruikt het ingezamelde geld om de wens van Soetkin en andere kinderen te realiseren.

Soetkin is een meisje van acht jaar. Ze heeft twee wensen: gezond worden en ooit eens een opname bijwonen van een hoorspel met Warre Borgmans en Koen De Graeve, live vanop de eerste rij. Radio 1 probeert Soetkins wens waar te maken. Samen met de wensen van zoveel andere zieke kinderen.

Een plaat aanvragen? Sms RADIO1 (spatie) naam + verzoeknummer naar 4342.

Monschau for Life: op vrijdag 19 december van 13 tot 16 uur op Radio 1