MNM zet drie nieuwe stemmen in tijdens zomermaanden

MNM-Header.png

Vanmorgen werden op jongerenzender MNM drie nieuwe radio-dj's voorgesteld die tijdens de zomermaandan hun eerste professionele radiostappen zullen zetten. Laurens Luyten, Mariam El Mandoudi en Michael Joossens - alle drie uit Antwerpen - presenteren beurtelings op maandag, dinsdag en woensdag tussen 20 en 24 uur in combinatie met andere dj’s.

"MNM geeft jong radiotalent kansen. Dat doen we onder andere met de MNM Talentendagen en het project Rock 'n Roll Radio Highschool waarvoor we samenwerken met verschillende Vlaamse hogescholen. Traditioneel geven we elke zomer een aantal nieuwe dj's die uit zulke projecten komen de kans om hun radiotalent verder te ontplooien bij MNM."   
MNM-nethoofd Rino Ver Eecke

In het verleden zetten ook vaste dj's als Julie Van den Steen, Dorianne Aussems en Aster Nzeyimana hun eerste radiostappen tijdens de zomermaanden.  De nieuwe stemmen komen uit twee projecten: Rock ’n Roll Radio High School en de MNM Talentendagen.

OVER DE NIEUWE STEMMEN

Laurens Luyten
leeftijd: 23
afkomstig uit: Berlaar, woont in Antwerpen

"Muziek is altijd een van mijn grootste passies geweest, net zoals praten en dollen met mensen. Radio maken is hier de ideale combinatie van."

Mariam El Mandoudi
leeftijd: 26
afkomstig uit: Mechelen, woont in Antwerpen

"Het is een uitdaging om de aandacht van de luisteraars te behouden met muziek, geluid en mijn stem. Voor mijn favoriete radiozender werken is een droom die uitkomt!"

Michaël Joossens
leeftijd: 23
afkomstig uit: Deurne, Antwerpen

"Mensen ontroeren, laten lachen en verbazen met je stem en met goede muziek is een van de mooiste dingen die er zijn! Radio mogen maken op een zender als MNM is een droom die uitkomt."

 

www.mnm.be

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator MNM, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be