MNM-dj Tom De Cock vader van Jasmijn

MNM-dj Tom De Cock vader van Jasmijn

Maandag 6 oktober 2014 — MNM-dj Tom De Cock en zijn echtgenoot Maarten melden met trots dat zij afgelopen zomer een prachtige dochter hebben geadopteerd: Jasmijn.

“Maarten en ik zijn dolverliefd en absoluut in de wolken. We waren natuurlijk goed voorbereid door de jarenlange binnenlandse adoptieprocedure, maar toch stond ik voor het eerst in mijn leven met mijn mond vol tanden toen het adoptiebureau ons belde met het goede nieuws. Alles is tot nu toe vlekkeloos verlopen. We zijn apetrotse papa’s. Ik heb de vrouw van mijn leven ontmoet.”

MNM-dj Tom De Cock

Tom heeft de zomervakantie thuis kunnen doorbrengen, en zal ook de komende maanden af en toe vrij nemen om zijn dochter nog beter te leren kennen. Tijdens die periodes vervangt collega Astrid Demeure hem en presenteert ze van maandag tot en met donderdag van 16 tot 19 uur De Avondshow.

Tom en Maarten vragen met aandrang om de privacy van hun gezin te respecteren. Behalve een korte reactie op MNM geven Tom en Maarten voorlopig geen interviews over hun adoptie.