Skip to Content

MNM breidt nieuwsaanbod uit met Ninja Nieuws

Vier keer per dag online nieuwsitems op maat van jongeren

Radiozender MNM vult voortaan zijn nieuwsaanbod aan met "Ninja Nieuws", een online nieuwsformat op maat van jongeren die de actualiteit volgen via sociale media. In korte, hapklare filmpjes van vijftien seconden brengt MNM vier keer per dag nieuws en duiding op een visueel aantrekkelijke manier. De filmpjes zijn te vinden op Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en Snapchat.

Vier keer per dag

Vier keer per dag verspreidt MNM via haar sociale mediakanalen Ninja Nieuws, met de vertrouwde nieuwsstemmen van MNM en het kwaliteitslabel van VRT Nieuws. MNM wil zo jongeren, die interesse hebben in actualiteit, maar niet altijd naar de radio kunnen luisteren, toch op de hoogte houden. Uiteraard wil MNM met nieuws aanwezig zijn op die platformen waar heel wat jongeren te vinden zijn. Op die manier zetten MNM en VRT een belangrijke stap in de richting van de digitale toekomst.

Hieronder kan u zien hoe een Ninja Nieuwsitem eruit ziet.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos