Skip to Content

MNM bespaart

Week van 26 januari crisisweek op MNM - #lesswecan

Dat besparen niet per se een vervelende taak moet zijn, wil radiozender MNM aantonen tijdens de week van 26 januari. Een week lang passen MNM-dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Tom De Cock hun levensstijl aan. "We doen meer met minder. Less we can", klinkt het.

"Meer doen met minder". Dat is het uitgangspunt op MNM tijdens de week van 26 januari. De afgelopen week hebben dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Tom De Cock hun uitgaven bijgehouden. Op maandag 26 januari houdt een budgetcoach die kosten tegen het licht. Hoe kunnen ze het met minder doen? En lukt het hen ook om een week lang drastisch te besparen?

In Kwistet geeft Ann Reymen de MNM-luisteraars huis-, tuin- en keukentips mee om eenvoudig in je dagelijkse uitgaven te snoeien.

Tom De Cock zoekt dan weer in de praktijk uit wat het beste alternatief is voor de auto om op je werk te geraken? Carpool je best met een collega? Neem je best de trein of de fiets? Of is thuiswerken de oplossing?

In Planeet De Cock serveert de MNM-dj ook dagelijkse "crisiskost", smakelijke maaltijden voor amper 2,5 euro per persoon. Een etentje met vier voor maar 10 euro dus...

Crisisweek op MNM: van maandag 26 tot en met vrijdag 30 januari in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow (6-9 uur), Kwistet (12-13 uur) en Planeet De Cock (16-19 uur)

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos