MNM bespaart

Week van 26 januari crisisweek op MNM - #lesswecan

Donderdag 22 januari 2015 — Dat besparen niet per se een vervelende taak moet zijn, wil radiozender MNM aantonen tijdens de week van 26 januari. Een week lang passen MNM-dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Tom De Cock hun levensstijl aan. "We doen meer met minder. Less we can", klinkt het.

"Meer doen met minder". Dat is het uitgangspunt op MNM tijdens de week van 26 januari. De afgelopen week hebben dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Tom De Cock hun uitgaven bijgehouden. Op maandag 26 januari houdt een budgetcoach die kosten tegen het licht. Hoe kunnen ze het met minder doen? En lukt het hen ook om een week lang drastisch te besparen?

In Kwistet geeft Ann Reymen de MNM-luisteraars huis-, tuin- en keukentips mee om eenvoudig in je dagelijkse uitgaven te snoeien.

Tom De Cock zoekt dan weer in de praktijk uit wat het beste alternatief is voor de auto om op je werk te geraken? Carpool je best met een collega? Neem je best de trein of de fiets? Of is thuiswerken de oplossing?

In Planeet De Cock serveert de MNM-dj ook dagelijkse "crisiskost", smakelijke maaltijden voor amper 2,5 euro per persoon. Een etentje met vier voor maar 10 euro dus...

Crisisweek op MNM: van maandag 26 tot en met vrijdag 30 januari in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow (6-9 uur), Kwistet (12-13 uur) en Planeet De Cock (16-19 uur)