Martin Solveig, Dimitri Vegas en Dave Clarke toegevoegd aan affiche Tomorrowland Classic

"Tomorrowland Classic", van 20 tot en met 26 juli op Klara

Dinsdag 21 juli 2015 — Klara heeft top-dj's Martin Solveig, Dimitri Vegas en Dave Clarke toegevoegd aan de affiche van het radioprogramma Tomorrowland Classic. Dat programma loopt deze week op Klara, de klassieke radiozender van de VRT. Van 20 tot en met 26 juli zijn verschillende dj's te gast op Klara om het naar aanleiding van Tomorrowland over de link tussen klassieke en dancemuziek te hebben.

Over Tomorrowland Classic

Klassieke en dancemuziek hebben meer met mekaar dan je zou denken. Veel klassieke componisten hebben de top-dj's van vandaag beïnvloed. Tomorrowland zelf haalt op 26 juli het Nationaal Orkest van België in huis. Vijf avonden op een rij laat Klara dj's aan het woord die hun eigen werk met klassieke muziek larderen. Waarom doen ze dat? Inspireert klassieke muziek hen? Van welke werken gaan ze zelf door hun dak? De Carmina Burana? De Boléro? Of Stravinsky’s ‘Le Sacre du Printemps’?

Tomorrowland Classic, met Von Rosenthal de la Vegaz (20.07), Regi (21.07), Martin Solveig (22.07), Dimitri Vegas (23.07) en Dave Clarke (24.07), van 23 uur tot middernacht. Op zaterdag 25 en zondag 26 juli in repeat voor de Tomorrowland afterparty: van 23 uur tot 4 uur ’s ochtends op Klara. 

Tomorrowland Classic tv-spot