Skip to Content
Lost Frequencies, Stan Van Samang en FC De Kampioenen op Radio 2 Zomerhit

Lost Frequencies, Stan Van Samang en FC De Kampioenen op Radio 2 Zomerhit

Op zaterdag 22 augustus bekronen de Radio 2-luisteraars al voor de 41e keer de beste zomerhit van het jaar. Dat doen ze tijdens een muzikale show vanop de Zeedijk in Blankenberge. Onder andere Lost Frequencies, Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Natalia, 2 Fabiola, Bart Kaëll en Luc Steeno treden live op.

Naast de trofee voor de beste zomerhit, uitgereikt door Vlaams minister voor Cultuur en Media Sven Gatz, overhandigen onder andere ook Ketntewrappers Charlotte en Thomas, Luc Appermont en Boma en Carmen van FC De Kampioenen awards in zes andere categorieën.

Geena Lisa presenteert Zomerhit, dat op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur live wordt uitgezonden op Radio 2 en op zondag 23 augustus om 20.30uur op Eén. 

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 2, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos