Skip to Content
Kristel Verbeke (K3) krijgt Radio 1-Café muisstil met moedige getuigenis

Kristel Verbeke (K3) krijgt Radio 1-Café muisstil met moedige getuigenis

Kristel Verbeke van K3 is vandaag de meter van De Groep van 10. Samen met de negen andere groepsleden zal ze concrete beleidsvoorstellen uitwerken rond het thema "Kansen". 

"Kinderen zijn de toekomst"

Tijdens het gesprek met Kathleen Cools en Xavier Taveirne vertelt ze dat ze veel belang hecht aan kinderrechten.  "Kinderen zijn de toekomst", zegt ze. "Ik heb het zelf niet altijd gemakkelijk gehad, en ik kan dus voor hen spreken. Daarom doe ik mijn verhaal", zegt de zangeres. Nadat ze haar verhaal heeft verteld, kan je een speld horen vallen in het Radio 1-Café op de Kunstberg.

Over BEL10

Nog tot en met volgende week vrijdag 26 juni kampeert Radio 1 op de Kunstberg in Brussel om er vanuit het Radio 1-Café elke werkdag van 6 tot 19 uur BEL10 te maken. Elke dag staat een ander thema centraal, waarover luisteraars samen met de bevoegde ministers, politici en experten komen debatteren. Elke dag werkt ook een groep van tien luisteraars concrete beleidsvoorstellen uit voor de samenleving van morgen.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos