Skip to Content

Klara’s The Original Soundtrack haalt shortlist voor vermaarde Prix Italia

De jury van de gereputeerde Prix Italia heeft The Original Soundtrack – The French edition geselecteerd voor de shortlist voor het beste muziekprogramma op radio. In deze vijfdelige radioreeks gidste ‘halve Parijzenaar’ Bent Van Looy de luisteraar doorheen het rijke repertoire van de Franse filmmuziek. Vanavond wordt bekend gemaakt welke van de drie kandidaten de Prix Italia wint. Bij Klara is men alvast vereerd door de nominatie.

 

Samensteller Rolly Smeets: “The Original Soundtrack is natuurlijk in de eerste plaats een programma over filmmuziek. Maar we hadden ook de ambitie om het  programma zelf ‘filmische’ kwaliteiten mee te geven. Het moest film op de radio worden. Deze nominatie betekent dat we daar ook in geslaagd zijn.”

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos