Skip to Content
Kirsten Lemaire voortaan in de namiddag en op zondagavond

Kirsten Lemaire voortaan in de namiddag en op zondagavond

"Lemaire luistert" nieuw muziekprogramma op zondag

Studio Brussel-presentatrice Kirsten Lemaire zal in het nieuwe radioseizoen het namiddagblok van Music@Work, elke weekdag van 13 tot 16 uur, presenteren. Daarnaast zal Kirsten vanaf 6 september elke zondagavond van 20 tot 22 uur te horen zijn in "Lemaire luistert", een gloednieuw muziekprogramma rond een centrale gast en zijn/haar platenkast.

Lemaire luistert is het nieuwe muziekprogramma op Studio Brussel, elke zondagavond tussen 20 en 22 uur. Kirsten Lemaire ontvangt elke zondagavond een studiogast met een onstilbare honger naar muziek. Iemand die de deur van zijn of haar platenkast wijd openzet en zowel de presentator als de luisteraar meeneemt op een verrassende, muzikale trip. Volbloed muziekliefhebbers. De gast(e) krijgt carte blanche en laat twee uur lang muziek horen die hem/haar inspireert, voedt en fascineert. Of die gewoon blij maakt. Of beklijft, om welke reden dan ook. Benieuwd welke platen Max Colombie (Oscar & the Wolf) of Trixie Whitley graag zelf opzetten? Luister dan elke zondagavond tussen 20-22u, live op Studio Brussel. 

Lemaire luistert, vanaf 6 september elke zondag van 20 tot 22 uur op Studio Brussel

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos