Skip to Content
Jan Hautekiet en Patrick Riguelle presenteren samen chansonprogramma op Klara

Jan Hautekiet en Patrick Riguelle presenteren samen chansonprogramma op Klara

"La vie est Riguelle", vanaf 6.9 elke zaterdag op Klara

Vanaf 6 september presenteren Jan Hautekiet en Patrick Riguelle elke zaterdagavond van 18 tot 20 uur "La vie est Riguelle" op Klara. In het gloednieuwe programma duikt het duo in het rijke verleden van het Franse chanson.

Van de klassiekers als Piaf, Brel en Brassens tot hedendaagse chansonniers als Vincent Delerm en Thomas Fersen... Copains Jan en Patrick nemen hun luisteraars mee op een muzikale trip doorheen de geschiedenis van "liederen in het Frans". Want het gaat over meer dan de typische "chansons". Ook hedendaagse Franstalige rockbands als Téléphone of Noir Désir komen aan bod.  En af en toe maken Jan en Patrick ook zelf muziek, live in de studio.

Patrick Riguelle, pleitbezorger van het Franse lied: "Zowel Jan als ik zijn Brusselaars en dus opgegroeid in een tweetalige wereld. Dit is de muziek van onze jeugd. Jan en ik zijn bovendien beste vrienden, dus ik kijk hier enorm naar uit. Dit programma past perfect bij een zender als Klara. Klassieke muziek is meer dan Mozart en Bach. Er is zoveel klassieke muziek onder de Franse chansons.

La vie est Riguelle, vanaf 6.9 elke zaterdag van 18 tot 20 uur op Klara

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos