Skip to Content

Hooligans op MNM: "Het vechten is een leuke extra"

Op maandagavond 30 maart maakt MNM-dj Karolien Debecker radio over de wereld van Belgische hooligans, met hooligans aan de lijn en in de studio.

"Het was niet gemakkelijk om hooligans te vinden die willen getuigen", aldus Debecker. "Het zijn hechte communities en iedereen houdt elkaar goed in de gaten."

D. uit Antwerpen, supporter van Royal Antwerp F.C. komt wél naar de studio, op voorwaarde dat MNM niemand van ‘den Beerschot’ uitnodigde.

D: “Voor mij gaat hooliganisme om de spanning en de kameraadschap. Het vechten zelf  is een leuke extra. Mensen denken dat hooliganisme iets voor marginalen is, maar er zitten even goed advocaten, dokters en architecten tussen. Wij houden ons aan strikte codes.”

Of iedereen daar zo over denkt, horen de MNM-luisteraars maandagavond in Generation M.

In het MNM-programma Generation M discussiëren jongeren wekelijks over maatschappelijke thema's. Eerder maakte dj Karolien Debecker al uitzendingen rond seksualiteit, drugs, criminaliteit, zelfdoding...

Generation M, maandag van 22 tot 24 uur op MNM.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos