Skip to Content

Fotoverslag Music for Life 2014 | De Warmste Week vanmorgen van start gegaan voor meer dan 800 goede doelen

Vanmorgen is in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom de negende editie van Music for Life van start gegaan. Nog tot kerstavond leven presentatoren Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo in de kou en maken ze radio voor meer dan 800 goede doelen die door de Studio Brussel-luisteraars zelf voorgedragen werden voor Music for Life.

Eerste plaat voor MS Liga

Vanmorgen was het alvast lekker warm in De Schorre. Iets na acht uur vanmorgen vroeg Anneke De Blende uit Grembergen "Beautiful Day" van U2 aan voor MS Liga. "Ik heb al tien jaar MS", aldus Anneke. "De Liga heeft me altijd heel goed geinformeerd. Toen ik mijn ontslag kreeg op mijn werk, ben ik me beginnen inzetten voor de Liga. MS of geen MS, ik ga ervoor!“

Ook veel kinderen vanmorgen in De Schorre: enkele klasjes zakten af naar Music for Life om er de sfeer te komen opsnuiven.

Veel livemuziek

En er was vanmorgen ook al livemuziek. Het Britse poptrio London Grammar kwam langs en speelde onder andere hun hit "Hey Now". Later vandaag is er nog livemuziek van Dotan (18 uur), Christine & The Queens (19 uur) en The Sore Losers (20 uur). Om 21 uur speelt Kaiser Chiefs een uitverkocht benefietconcert in The Flame, de Music for Life-concerttent, ten voordele van Alzheimer Liga Vlaanderen.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos