Skip to Content
Fotoverslag Music for Life | Vlamingen zetten massaal warme acties op

Fotoverslag Music for Life | Vlamingen zetten massaal warme acties op

Music for Life is halfweg: nog tot kerstavond leven Studio Brussel-presentatoren Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo buiten in de kou. Maar ze staan er niet alleen voor: honderden mensen zetten in heel Vlaanderen acties op voor meer dan 800 goede doelen die ze nauw aan het hart dragen. Vaak om heel persoonlijke redenen. Zo vertelde Miguel dat zijn zoontje van zeven maanden oud de ziekte van Duchenne, een aangeboren spierziekte, heeft. Met de hele familie verkochten ze chocolade voor Duchenne Parent Project. Ze brachten maar liefst 4.000 euro samen en kozen ervoor om "Never Say Never" van Justin Bieber te horen. Een pakkend moment.

Ook Korneel en Louis, allebei 11 jaar, kwamen langs in De Schorre. Tijdens een ziekenhuisopname kwamen ze in aanraking met de mediclowns. Dat vonden ze zo leuk dat ze besloten om voor het goede doel lichtgevende armbandjes, neusclowns en cupcakes verkochten. Ook Linde kreeg een neusclown opgezet.

Music for Life-baby

Ondertussen is ook de eerste Music for Life-baby een feit. Vannacht belde Greet met Vincent vanuit het ziekenhuis, waar ze aan het wachten was op haar bevalling. Een hele nacht volgde ze de tv-uitzending van Music for Life. Vanmorgen was het zover: Greet en haar man Dieter zijn de trotse ouders geworden van Rosalie, de eerste Music for Life-baby.

Livemuziek

Er gaat geen dag zonder livemuziek voorbij op Music for Life. Vanmorgen speelde School Is Cool een tipisessie in De Schorre. Later vandaag komen Intergalactic Lovers en DJ Fresh langs. Om 20 uur speelt Triggerfinger een uitverkocht concert in The Flame ten voordele van Mobile School

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven PerscoOrdinator Studio Brussel, VRT
Pieter Van Eyndhoven PerscoOrdinator Studio Brussel, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos