Dirk De Wachter en Pat Donnez trekken ten liefde

Dirk De Wachter en Pat Donnez trekken ten liefde

vanaf zondag 15 februari om 10 uur vijf weken lang op Klara

Dinsdag 3 februari 2015 — Psychiater Dirk De Wachter en radiomaker en auteur Pat Donnez trekken "ten liefde". In het gelijknamige programma, vanaf zondag 15 februari op Klara, praat het duo met happy en minder happy singles, poly-amoureuzen, een eeuwig getrouwd en eeuwig verliefd echtpaar, homokoppels... Filosofen Johan Braeckman en Gily Coene laten dan weer hun gedachten over de liefde de vrije loop.

In "Ten liefde" gaat het over de liefde in al haar vormen. Van datingsites die de liefde verkopen alsof het een investering zonder mogelijke verliesmarges is tot de liefde zoals we die kennen van de grote liefdesparen uit onze cultuurgeschiedenis zoals Tristan & Isolde, Romeo & Julia... Over tragische, gevaarlijke en wetteloze liefde die ons ook confronteert met de donkere zijde ervan. Liefde die wordt bezongen en bespeeld en die  ook centraal zal staan tijdens het jaarlijkse Klarafestival, dit jaar van 6 tot 21 maart.

Ten liefde, vanaf zondag 15 februari tot en met 15 maart elke zondag van 10 tot 11 uur op Klara, radioplus.be en via podcast

(c) VRT - Joost Joossen
(c) VRT - Joost Joossen
(c) VRT - Joost Joossen
(c) VRT - Joost Joossen