Skip to Content
De Langste Liefde: Peter Van de Veire en Eva Daeleman verbreken vanavond wereldrecord met liefdesuitzending

De Langste Liefde: Peter Van de Veire en Eva Daeleman verbreken vanavond wereldrecord met liefdesuitzending

Al vanaf dinsdag om 8 uur presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire en Eva Daeleman een non-stop radioprogramma waarin ze op zoek gaan naar echte liefde en vriendschap. “Het is duidelijk dat de MNM-luisteraar overloopt van liefde. We kregen verhalen binnen van verse koppeltjes, mensen die met hun fietsen slapen en 6-jarigen die verliefd zijn op 5-jarigen en het niet durven te zeggen. Maar er was ook de man die wist dat zijn vrouw hem bedroog en advies vroeg, dames die al 45 jaar hartsvriendinnen zijn en singles die niks hebben met Valentijn maar wel steun vonden in alle verhalen tijdens de Langste Liefde. Het cliché is bevestigd: alles is liefde en liefde is alles."

Vanavond om 22 uur zullen de dj's samen 85 uur aan een stuk gepresenteerd hebben. Daarmee breken ze het officiële wereldrecord voor de langste radio-uitzending met duopresentatie. Maar daar stopt het niet. Eva en Peter gaan nog door tot Valentijnsdag. Op zaterdag 14 februari om 12 uur zullen ze 100 uur lang gepresenteerd hebben als duo en komen de twee dj's uit de studio.

Op zaterdag 14 februari zet MNM tussen 12 en 19 uur een muzikaal punt achter de de liefdesuitzending met de Langste Liefde 100, een lijst met honderd liefdesliedjes samengesteld door de luisteraars.

Via MNM.be vind je een volledige foto- en videoverslag van De Langste Liefde.

NIET VOOR PUBLICATIE
Wilt u erbij zijn voor een foto of een korte reactie van Peter en Eva wanneer zij morgen uit de studio komen? U bent welkom op zaterdag 14 februari om 12 uur aan de MNM-studio. Graag een seintje voor vrijdagavond via pieter.vaneyndhoven@vrt.be.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos