David Van Ooteghem presenteert "Spits met David"

Elke weekdag van 16 tot 18 uur op Radio 2

R2013_A0000_110799.jpg

Vanaf maandag 23 februari presenteert David Van Ooteghem elke weekdag van 16 tot 18 uur "Spits met David" op Radio 2. Het programma komt er ter vervanging van het regionale "Avondpost" maar blijft wel een mix van zowel regionaal als nationaal nieuws. 

Eind vorig jaar kondigde de VRT al aan dat ze het programma "Avondpost" op Radio 2 niet langer regionaal zou ontkoppelen. Die beslissing kwam er als onderdeel van de besparingsmaatregelen die de VRT moet doorvoeren. 

Het nieuwe programma "Spits met David" wordt vanaf maandag 23 februari nationaal uitgezonden. "Maar de belofte naar de luisteraars blijft dezelfde", verduidelijkt Radio 2-nethoofd Jan Knudde. "Het programmablok tussen 16 en 18 uur blijft een mix van nationaal en regionaal nieuws, net zoals "Avondpost" dat was. Het enige verschil zal zijn dat er nu maar één presentator het blok presenteert in plaats van vijf."

Om 16, 16.30 en 17.30 uur blijft Radio 2 per provincie aparte regionale nieuwsbulletins uitzenden. Ook het regionale weerbericht om 17.30 uur blijft. Nationale rubrieken zoals de sportupdate met Carl Berteele en wekelijkse film- en autorubriek blijven ook op post.

"Start je dag" (6-8 uur) en "Middagpost" (12-13 uur) blijven regionaal ontkoppeld.

radio2.bewww.radio2.be

Pieter Van Eyndhoven

Perscoördinator Radio 2, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be