Skip to Content
Creatieve luisteraars tonen hun idee in MNM Pop-up Store

Creatieve luisteraars tonen hun idee in MNM Pop-up Store

Zaterdag 26 september op Dag van de luisteraar in Roeselare

Morgen zaterdag zetten handelaars klanten in de bloemetjes ter ere van de Dag van de klant. Met de Dag van de luisteraar, van 7u tot 19u op de Grote markt van Roeselare, plaatst MNM z'n luisteraars in de kijker, de creatiefste onder hen in het bijzonder. Want een van de blikvangers is de MNM Pop-up Store: Drie jonge, ondernemende luisteraars wonnen met hun leuk idee een plekje in die pop-up store.

3 finalisten van de MNM Pop-up Store

Tijdens de week van 14 september werden er drie jonge, creatieve luisteraars uit drie verschillende categorieën tot winnaars verkozen. Deze drie winnen voor één dag een plaats in de MNM Pop-up Store op de ‘Dag van de luisteraar’ in de Roeselaarse Noordstraat. Wie weet betekent dit voor hen een springplank naar een eigen onderneming.

 • Categorie 'food'
  Emily uit Roeselare bakt gepersonaliseerde koekjes voor verjaardagen, traktaties en andere gelegenheden en wil zo iets anders brengen dan de klassieke doopsuikerkoekjes. Ze pimpt eenvoudige vanillekoekjes of chocoladekoekjes tot kleine, unieke kunstwerkjes met bijvoorbeeld eetbare verf.
 • Categorie 'fashion'
  Lies 
  uit Merksem maakt zowel verjaardagskronen als t-shirts op maat van kinderen. Ze doet dit nu twee jaar en maakte zo reeds 200 kronen, de aanleiding was de verjaardag van haar eigen zoontje. In haar pop-up store toont ze haar beide collecties, kronen en t-shirts.
 • Categorie 'creative'
  Charlotte uit Zuienkerke doet aan amigurumi, beter bekend als het haken van knuffels. Dit leerde ze zichzelf via YouTube en Charlotte is hier nu anderhalf jaar mee bezig. Haar creativiteit wil ze op een positieve manier aanwenden, daarom schenkt Charlotte de knuffels aan een goed doel.

De winst van de pop-up store zal naar een goed doel gaan.

“MNM wil creatieve talenten volop aanmoedigen. Ik was heel verrast om te zien hoeveel leuke inzendingen binnenkwamen voor die actie. De drie jonge ondernemers geven we graag een flinke duw in de rug in de MNM Pop Up Store. En wie weet, worden ze binnenkort een toonaangevende ondernemer. Heel veel grote ondernemers zijn ooit heel klein begonnen met een piepklein idee waarin ze volop geloofden”, zegt Rino Ver Eecke, nethoofd MNM.

Dag van de luisteraar

Naast een bezoek aan de MNM Pop-Up Store, heeft MNM die dag nog heel wat andere activiteiten voor zijn luisteraars in petto. Kom ontbijten met Peter en Julie, doe letterlijk een gooi naar de titel van wereldkampioen Sloefshotten op het WK Sloefshotten of  vanaf 19.30u meezingen met Peter Van de Veire, Miguel Wiels, G Goran, Silke, Brahim, Niels Destadsbader en Ian Thomas met Sing your song. Ontdek het hele programma hier.

 

Niet voor publicatie: wil je de creatieve luisteraars interviewen? Contacteer ons via interviews@vrt.be

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos