Skip to Content
Club 69-concert Noel Gallagher integraal en live te volgen via stubru.be

Club 69-concert Noel Gallagher integraal en live te volgen via stubru.be

Vanavond speelt Noel Gallagher met zijn High Flying Birds een exclusief optreden in Club 69 van Studio Brussel. Tickets kan je enkel via Studio Brussel winnen, maar ook wie er niet bij kan zijn, moet niets missen van het concert. Het optreden van de voormalige gitarist van Oasis en zijn nieuwe band is vanaf 20.30 uur integraal live te volgen via stubru.be. Daarvoor, tussen 17 en 17.30 uur, kunnen de fans al terecht op stubru.be voor de live streaming van een interview met Noel Gallagher.

Achter de schermen

Via Twitter (@stubru) geeft Studio Brussel tussen 20 en 20.30 uur een exclusieve blik achter de schermen van Club 69 met een live streaming dankzij de nieuwe app Meerkat. En ook via Snapchat geeft de muziekzender doorheen de dag een inkijk "behind the scenes".

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Studio Brussel, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos