Skip to Content
BEL10: Gabriel Rios speelt exclusief optreden aan Radio 1-Café

BEL10: Gabriel Rios speelt exclusief optreden aan Radio 1-Café

Op donderdag 25 juni van 15 tot 16 uur op de Kunstberg in Brussel

Gabriel Rios wordt toegevoegd aan de muzikale affiche van BEL10 van Radio 1. Rios speelt op donderdag 25 juni tussen 15 en 16 uur een gratis concert aan het Rado 1-Café op de Kunstberg in Brussel.

Gabriel Rios staat al bijna vijftien jaar aan de top van de Belgische muziek. De Puerto Ricaan pendelt sinds enkele jaren tussen Gent en New York, hij is zelfs vaker in de VS dan in België. Zijn komst naar BEL10 is dan ook behoorlijk exclusief. Rios zal op donderdag 25 juni tussen 15 en 16 uur enkele nummers live brengen aan het Radio 1-Café aan de Kunstberg in Brussel.

Naast het extra concert van Rios zijn er aan het Radio 1-Café nog dagelijks gratis concerten in openlucht rond de klok van 13 uur. Op maandag is Sioen van de partij, op dinsdag Het Zesde Metaal, op woensdag Bony King, op donderdag The Scabs en op vrijdag Buurman.

Over BEL10

Nog tot en met rijdag 26 juni kampeert Radio 1 op de Kunstberg in Brussel om er vanuit het Radio 1-Café elke werkdag van 6 tot 19 uur BEL10 te maken. Elke dag staat een ander thema centraal, waarover luisteraars samen met de bevoegde ministers, politici en experten komen debatteren. Elke dag werkt ook een groep van tien luisteraars concrete beleidsvoorstellen uit voor de samenleving van morgen. Thema's die deze week nog aan bod komen zijn onder andere onderwijs, zorg en ondernemen.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator Radio 1, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos