Skip to Content

Ayco Duyster in september van Studio Brussel naar Radio 1

Studio Brussel-presentatrice Ayco Duyster gaat vanaf september aan de slag bij Radio 1, waar ze elke werkdag van 13 tot 16 uur het namiddagblok voor haar rekening zal nemen. Annelies Moons zal vanaf het najaar van maandag tot donderdag het muziekprogramma van 20 tot 23 uur presenteren.

"Ik heb achttien fantastische jaren beleefd bij Studio Brussel en zal de zender, luisteraars en collega's zeker missen. Ik hoop dat ik een even mooie tijd op Radio 1 tegemoet ga, maar heb er alle vertrouwen in."
Ayco Duyster

Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen bedankt Ayco voor haar tijd bij Studio Brussel: "Ayco heeft Studio Brussel vele jaren fantastische diensten bewezen. Ik ben ervan overtuigd dat ze vanaf september ook op Radio 1 zal schitteren." Daar is Radio 1-nethoofd Filip Pletinckx van overtuigd: "We zijn heel blij dat Ayco het Radio 1-team komt versterken."

Ayco zal op Radio 1 vanaf september elke weekdag een programma presenteren van 13 tot 16 uur. Annelies Moons presenteert vanaf september het muziekprogramma van 20 tot 23 uur op Radio 1. "Annelies is de geknipte persoon om in dat slot een sterk en divers muziekprogramma te presenteren", aldus Filip Pletinckx.

 

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT Radio, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT Radio, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos