Skip to Content
Avalonn wint finale MNM Start To DJ 2015

Avalonn wint finale MNM Start To DJ 2015

Jürgen Beulens (°1989) uit Aarschot, ook bekend onder zijn dj-naam Avalonn is vanavond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2015. Dat betekent dat Avalonn volgend jaar de main stage op Summerfestival 2016 mag openen. Bovendien krijgt hij de kans om in te tekenen op een boekingscontract.

Avalonn is de winnaar van MNM Start to DJ 2015. Hij won de finale van dj Signite (Glenn Guedens) uit Lummen tijdens een spannende live-uitzending vanuit surfclub De Kwinte in Westende. 

"Wat een fantastische reis is dit geweest van in het begin, vanaf het moment dat mijn set geselecteerd was, tot nu: het ene kippenvel-moment na het andere. Ongelooflijk, ik heb er geen woorden voor. Merci voor alle steun, MNM."

Avalonn

De jury was lovend over de dj-skils van Jürgen:

"Avalonn is een ongelooflijk getalenteerde, technische sterke allround-dj. Hij past helemaal bij MNM en ik ben er 100% zeker van dat hij het helemaal gaat maken!"

Regi

'"De persoon met de meeste muzikale bagage heeft gewonnen"

Neon

"Het was echt een aartsmoeilijke keuze. Ze waren allebei top. Avalonn heeft technisch heel originele dingen laten zien waar wij als juryleden allemaal grote ogen van trokken. Hij heeft het vooral gehaald met zijn verrassende muziekkeuze."

Yves V.

 

Over MNM Start to DJ

De afgelopen zes weken ging MNM-dj Thibaut Renard al voor het vijfde jaar op rij op zoek naar de beste jonge onbekende dj van Vlaanderen. De wedstrijd, een samenwerking tussen MNM en Poppunt, legt voor de winnaar meestal geen windeieren. Zo draaide dj Freaquency, de winnaar van 2012, dit jaar nog op Tomorrowland, Summerfestival en binnenkort ook op Laundy Day. Ook dj Nobels, de allereerste winnaar van Start To DJ, speelde al op Tomorrowland.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator MNM, VRT
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos