Atleten van het Rio Paralympic Team Belgium op bezoek bij MNM

Camping Karolien deze week in het teken van Paralympische Spelen

MNM_lichtblauweachtergrond.jpg

De Olympische Spelen zijn nog maar net achter de rug en we mogen binnenkort alweer supporteren voor verschillende Belgische atleten. Van woensdag 7 tot zondag 18 september treden 24 Belgische atleten aan tijdens de Paralympische Spelen in Rio. Deze week verwelkomt Karolien Debecker vier atleten in Camping Karolien. Zij komen vertellen over hun sport en hun ambities voor de Spelen. Vandaag beet zwemmer Sven Decaesstecker uit Roeselare de spits af (zie foto). Hij zal strijden voor een medaille bij de 400 meter vrije slag en de 200 meter wisselslag. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat hij tijdens de openingsceremonie vlaggendrager van het Belgische Paralympisch Team zal zijn. 

Later deze week komen ook langs:

  • dinsdag: Kenneth Verwimp uit Westerlo - Boccia (Bal- en werpsport voor sporters met een hersenverlamming of met zware motorische beperkingen. De sport is vergelijkbaar met petanque.)
  • woensdag:
    • Griet Hoet uit Destelbergen en haar pilote Anneleen Monsieur - wielrennen (weg + piste). Griet heeft een visuele beperking en is bijna blind.
    • Peter Genyn uit Kalmthout - Atletiek / Rolstoelracen

Camping Karolien, van maandag tot woensdag van 16u tot 19u op MNM. (laatste week zomerprogrammatie)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be