Skip to Content

Acteur Koen Van Impe trakteert Klara-luisteraars op aria’s

Naar aanleiding van de start van de halve finale van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Zang op zondag 18 mei trakteert acteur Koen Van Impe de Klara-luisteraars op aria’s. Tien dagen lang in Espresso en Klara Weekend.
 

Elke dag kiest Van Impe een thema of vertrekt hij van een bepaalde aria om de Klara-luisteraars even over een universeel gevoel te laten mijmeren. Nu eens laat hij zich inspireren door onderwerpen als passie, verraad, onsterfelijkheid of de liefde. Dan weer is een wereldberoemde aria als Nessun dorma aanleiding voor een ochtendlijke bespiegeling.

Van 18 tot en met 27 mei ontwaken de luisteraars van Klara met De aria van Van Impe, telkens om 7.15 uur in Espresso op weekdagen en Klara Weekend op zaterdag en zondag.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT-radionetten
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT-radionetten
Over VRT Radio

Meer informatie

Voor pers 
Hans Van Goethem
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT Radio
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos